.

Friday, April 22, 2011

Tipsa: Noleta za predsednika!

Da se srpski teniseri sjajno zabavljaju van terena, dokazuje šou program koji su izveli u Monte Karlu na tradicionalnom okupljanju „Vece igraca“, u kom teniseri zabavljaju kolege i publiku.

Najviše aplauza zaradio je Janko Tipsarevic, koji je nakon što je izašao na binu odlucio da imitira Novaka Ðokovica.
- Na svakom turniru nekako izgubim set i to me izluduje. Ne mogu nocima da spavam. U redu, mogu nekada da poklonim neki gem, cak i Srbima, Janku, Viktoru... Ali set? - pita se Nole u Jankovoj predstavi.
Potom je Janko nastavio da fascinira sve prisutne jer je u potpunosti „skinuo“ Noletove pokrete. Tipsarevic se potom osvrnuo na situaciju u domovini.

- Zvali su me sada iz Srbije. Zemlja nije u dobrom stanju i traže da je preuzmem. Potreban sam državi... Mada, razmišljam da bi to mogao da poverim mom mladem bratu Ðoletu. Nema veze što on ima 13,14 godina, važno je da ostane u familiji - uživeo se Tipsa u ulogu.
Na kraju je „Noletu“ zazvonio telefon, a sledeci komentar doveo je do tacke usijanja kod prisutnih.
- Halo, ko je to? Da, koji Barak? Aha. Pricaj samo malo brže, nemam baš ceo dan - na taj nacin je Janko završio predstavu u Monte Karlu, a Novak, koji se našao u ulozi voditelja, ga je nagradio aplauzom.

Da li ce i na Serbia Openu srpski teniseri prirediti domacim navijacima nešto slicno, ostaje da se vidi, ali, u svakom slucaju, naši najbolji igraci ce se boriti jedan protiv drugog u pokušaju da dodu do pehara na Dorcolu. Na terenima cemo od ponedeljka moci da gledamo Janka, Noleta, Viktora i ostale.


No comments:

Post a Comment