.

Thursday, April 14, 2011

PROSINEČKI na udaru BBB!

Robert Prosinečki našao se na udaru navijača zagrebačkog Dinama. Popularni „bed blu bojsi“ već tri dana protestuju ispred stadiona „Maksimir“ protiv uprave kluba i pre svega Zdravka Mamića, a tom prilikom potkačili su i njihovog bivšeg igrača - trenera Crvene zvezde.

Navijači Dinama razapeli su šatore nedaleko od stadiona, tako da su prethodne dve noći prespavali u Maksimirskom parku. Svoju oazu okitili su transparentima, a na jednom od njih je pisalo: „Maminjo i Žuti dva drugara, Jugoslavija im srce para!“ Dinamovce je juče posetila i policija, koja je tražila da se neki transparenti uklone, poput onog: „Zdravko i Zoki - uvek verni koki“.
Robert Prosinečki juče se nije javljao na telefon.

Dok ga dinamovci mrze, zvezdaši ga obožavaju, do te mere da čak neće ni da mu naplate štetu. Naime, Prosinečki je u nedelju, pre utakmice sa Čukaričkim, imao lakši udes u Beogradu. Robi je na licu mesta priznao krivicu i ponudio vozaču „pežoa“ da plati ceh. Međutim, ovaj nije hteo da uzme novac.
- Veliki sam zvezdaš, čast mi je da sam se sreo s tobom. Robi, ne duguješ mi ništa, samo pobedi Partizan i uzmi titulu - saznajemo da se ovim rečima Prosinečkom obratio vozač „pežoa“.

Na kraju je pao dogovor da Prosinečki ugosti zvezdaša jedan dan kad popravi automobil.


No comments:

Post a Comment