.

Friday, April 29, 2011

STANOJEVIĆ: Hoću pobedu i ništa drugo!

Trener Partizana Aleksandar Stanojevic, odmah posle meca sa Smederevom, povukao je svoje fudbalere u karantin, gde ce ostati sve do velikog duela u subotu (19.30) protiv Crvene zvezde.

- Jedno je sigurno, ocekuje nas potpuno drugacija utakmica od dve prethodne sa Zvezdom. Drugacije je kad igraš u Kupu, gde u 180 minuta sve rešavaš, i u prvenstvu. Nama, teoretski, odgovara i nerešeno, ali nas to ne interesuje. Igracemo sigurno ofanzivno i na pobedu. Nebitno je s koliko napadaca, važno je kako cemo izgledati na terenu - rekao je Aleksandar Stanojevic.
Trenera Partizana nije mnogo iznervirala ni izjava Roberta Prosineckog da je Partizan bivši prvak.
- Njegovo je pravo da prica šta hoce, na nama je da ga demantujemo. Ne znam samo zašto se u Zvezdi ponašaju kao da su osvojili Kup, pošto smo mi ovoj generaciji jedan trofej vec oduzeli, a sada hitamo ka drugom, mnogo važnijem, peharu šampiona Srbije - optimista je Stanojevic.

Stanojevic derbi ne doživljava kao biti ili ne biti, ni za svoje igrace, ni za sebe.
- Posle derbija ima još sedam meceva, ako je Zvezda kadra da pobedi sve utakmice na prolece, onda svaka cast. Ponovicu da ni o svojoj smeni ne razmišljam. Znam šta se pricalo, ali isto tako necu da budem lažno skroman, znam koliko sam dosad uradio, a to nije malo - rekao je Stanojevic.


No comments:

Post a Comment