.

Saturday, April 23, 2011

Delije bojkotuju, a sever rasprodat!

Sve je spremno za 140. veciti derbi u Humskoj na Veliku subotu. Ono što je sigurno je da na tribinama nece biti najvatrenijih navijaca Crvene zvezde, ali na sajtu „Tiketlajna“, kompanije koja vrši prodaju ulaznica preko interneta, stoji da su sve ulaznice za sever rasprodate.

Povodom ove informacije, zvali smo predstavnike Zvezde.
- Danas cemo definitivno znati da li ce se ulaznice prodavati na „Marakani“ ili na stadionu Partizana. Mi još karte nismo ni dobili. Morate da proverite sa „Tiketlajnom“ - rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski.
„Delije“ nece biti na utakmici, ali zato ce podržati crveno-bele na današnjem treningu, pred duel koji bi mogao da prekine trogodišnji šampionski post Crvene zvezde. Iz Humske porucuju da su sve karte za severnu stranu bukirane, a na komšijama iz Ljutice Bogdana 1 da li ce otkupiti pomenute karte za sumu od 3,3 miliona dinara (5.500 karata, po ceni od 600 dinara) i prodavati ih na svom stadionu, ili ce ih vratiti crno-belima, koji bi ih onda pustili u opticaj na blagajnama stadiona u Humskoj. I dok za severnu tribinu ulaznica više nema, za južnu stranu stadiona još uvek se može nabaviti dragoceni papiric za predstojeci duel izmedu Partizana i Crvene zvezde.


No comments:

Post a Comment