.

Thursday, April 28, 2011

FSS nagradio Stanojevića, ZVEZDA BOJKOTOVALA!

U Staroj Pazovi juce je održana skupština Fudbalskog saveza Srbije na kojoj je predsednik Tomislav Karadžic podneo izveštaj za prethodnu godinu. Tom prilikom nagradeni su najbolji pojedinci u 2010, medu kojima su i trenutno najaktuelniji fudbalski radnik u zemlji, trener Partizana Aleksandar Stanojevic, i sudijska trojka sa poslednjeg 140. vecitog derbija.

Interesantno je da dodeli priznanja Saletu za najperspektivnijeg trenera u Srbiji i sudijama Veselinovicu, Radojcicu i Risticu nije prisustvovao niko iz Zvezde.
- Moje odsustvo sa sednice predstavlja upozorenje da Crvena zvezda ne želi da daje legitimitet radnjama koje smatramo neprihvatljivim i lošim za buducnost srpskog fudbala, a za koje je najodgovorniji, objektivno i subjektivno, Tomislav Karadžic - izjavio je delegat Zvezde Andrija Kleut i dodao da su crveno-beli nezadovoljni sudenjem Slobodana Veselinovica u derbiju, ali to nije razlog bojkota skupštine FSS-a.
Na istoj sednici Karadžic je rekao da je „prioritet svih prioriteta“ borba sa huliganima, ali i zatražio od države da FSS oslobodi poreza.

- Kada ne bismo morali da placamo doprinosa u naredne dve godine napravili bismo cudo. FSS je ove godine od države dobio cetiri miliona dinara, odnosno 40.000 evra, a mi smo samo kroz doprinose dali 2,5 miliona evra - objasnio je Tole i najavio svecano otvaranje objekta u Pazovi za 14. maj.


No comments:

Post a Comment