.

Sunday, April 24, 2011

Ma ukinite ga!

Miroslav Nikolic, trener Radnickog iz Kragujevca i dosadašnji clan Strucnog saveta Košarkaškog saveza Srbije, pozdravlja promene koje su se u ponedeljak dogodile u srpskoj košarkaškoj organizaciji.

- Odlicna stvar! Sve ovo što se dogodilo može da donese samo dobre stvari našem najtrofejnijem kolektivnom sportu. Ðilas ce da donese pozitivne vetrove, on je sposoban covek i hvala mu što je pristao da pomogne. Okupio je oko sebe odlican tim, pre svega tu mislim na Dejana Bodirogu, sjajna je stvar što se asovi vracaju u srpsku košarku. Postavice svi zajedno Savez na noge, tako da na sve promene gledam pozitivno. Vraca se i selektor Duda Ivkovic, zadovoljan sam što ce završiti zapoceti posao - rekao je Nikolic.
Dejan Bodiroga, koji ce biti zadužen za sve muške reprezentativne selekcije, najavio je da ce u narednim danima biti razmatrano da li je još uvek potrebno da postoji Strucni Savet koji su cinili ugledni treneri i bivši igraci.
- Ja sam bio clan tog tela, ali da budem iskren, nas niko ni za šta nije pitao. Onaj ko bi došao na mesto selektora A reprezentacije bi o svemu i odlucivao. Tako da, što se mene tice, neka ga ukinu, ima dosta ljudi u KSS-u koji mogu da pomognu, ne treba nam to telo - jasan je Nikolic.


No comments:

Post a Comment