.

Saturday, April 23, 2011

Stanoje, puši k***c, TI SI RASISTA!!!

Umesto raskošnog talenta, Dominik Adija je do sada u dresu Partizana pokazao samo da ima oštar jezik. Kako „Alo!“ saznaje, pravi razlog zašto je reprezentativac Gane odstranjen iz ekipe je cinjenica da je posle utakmice sa Vojvodinom verbalno napao trenera Partizana.

- Puši ku*ac, Stanoje. Ti si rasista. Svi ste vi rasisti - divljao je Adija kroz suze u svlacionici Partizana.
I dok su ga neki saigraci zacudeno gledali, medu njima i Princ Tejgo, Kizito, Medo i ostali, pojedinci su pokušali fizicki da se razracunaju sa omalenim Adijom. Kao što je vec poznato, fizicki obracun je izbegnut, a do kraja sezone, zbog obaveza u ugovoru sa Milanom, Adija ce trenirati sa mladim kategorijama crno-belih, nakon cega ce mu biti zahvaljeno na saradnji. Uzalud je u narednim danima omaleni napadac pokušavao da se izvini Stanojevicu i saigracima. Zbog teških reci koje su izrecene, šef strucnog štaba aktuelnog šampiona je još pre nekoliko dana izjavio:
- Nije on kod mene „na ledu“ zbog igre, vec je to zbog ponašanja na terenu i van njega. On je suspendovan i sada je na klubu da odluci dalje šta ce sa njim. Ne želim da se bavim igracem koji je na pozajmici, a ne izvršava profesionalno svoje obaveze. Adija za mene više ne postoji.

Partizan je ponovo bio silan! Crno-beli su u uvertiri za veciti derbi savladali Smederevo u gostima sa 4:1 i tako izašli iz krize, posle prošlonedeljnog poraza od Vojvodine. „Oklopnike“ je naceo Tejgo u 11. minutu, a strelci za cetu Aleksandra Stanojevica bili su još Babovic (19,), Iliev (52,) i Vukic (78,). Jedini strelac za domace bio je Ceran u 45. minutu.


No comments:

Post a Comment