.

Wednesday, May 11, 2011

Zvezda nas vređa jer je istina boli!

Otrovne strelice izmedu celnika Crvene zvezde i Partizana i dalje se ispaljuju. Vatru je ponovo rasplamsao Albert Nad, koordinator za sportska pitanja u Partizanu, izjavom da je njegov klub najveci i dominantan na ovim prostorima.

Ta recenica iznervirala je celnike tima sa „Marakane“ pa je odmah stigla i reakcija, i to od portparola kluba Marka Nikolovskog.
- O Albertu Nadu mislimo sve najbolje, ali koliko je on najviši covek na ovim prostorima, isto toliko je i Partizan najveci klub - preneo je Nikolovski stav rukovodstva Zvezde.
Alberta Nada pronašli smo u inostranstvu jer je na službenom putu, pa je samo nakratko pristao da prokomentariše izjavu Nikolovskog.

- Ma cuo sam šta je izjavio, ali ko je taj covek uopšte da bih ja komentarisao njegove izjave!? On je potpuno nebitan lik! Ne želim da potrošim ni sekund na njega - ljutito je odbrusio Nad.
Kada smo koordinatoru za sportska pitanja u Partizanu objasnili da Nikolovski nije izneo svoj stav, nego da je govorio u ime Crvene zvezde, Nad je promenio plocu.
- Ako je to što je portparol rekao stav citavog kluba, onda to stvarno mnogo više govori o njima nego o nama. To, zapravo, govori o tome koliko smo mi zaista veliki, a oni zaista mali, pa kad ne znaju šta ce drugo, onda daju zlurade komentare na racun necije visine. Izgleda da sam pogodio u srž izjavom da smo bolji i dominantni, cim ih to toliko pece. Verovatno su i sami svesni da je istina to što sam izjavio. Ne želim da komentarišem bilo šta drugo, niti da se spuštam na njihov nivo i da dajem bilo kakve zlurade komentare - rekao je Albert Nad.
Clan uprave crno-belih ne smatra da je bilo šta loše ili neistinito rekao.
- Bilo je svakakvih komentara i pre i posle poslednjeg derbija. Ali, kada sumiramo, svima je jasno da smo mnogo bolji. U cetiri medusobna duela pobedili smo ih tri puta, i oni su za 360 minuta igre postigli samo jedan gol, i to onaj koji u ukupnom rezultatu nije mnogo znacio. U poslednje tri sezone, osvojili smo tri titule i dva Kupa, a i ove godine smo na najboljem putu da osvojimo još jednu duplu krunu. Igrali smo i Ligu šampiona, a redovni smo ucesnici i grupne faze Lige Evrope. Dakle, ne moram ja ništa da objašnjavam, u prilog mojoj tezi govore rezultati - jasan je Albert Nad.
Kada smo posle ovog odgovora pokušali ponovo da dobijemo komentar iz Zvezde, naišli smo na zid.
- Nemamo nikakav komentar, do videnja - bilo je sve što je rekao portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

U Humskoj je juce održano takmicenje za najjaci šut Jelen Superlige koje organizuje generalni sponzor takmicenja. Novi rekorder domaceg takmicenja je vezni fudbaler Partizana Radosav Petrovic, cija je lopta išla brzinom od 133 kilometra na cas. Raca je tako pretekao dosadašnjeg rekordera, prvotimca Crvene zvezde Dejana Milovanovica, kome je aparat izmerio jacinu šuta od 130 kilometara na cas.

Matijas Zamer, proslavljeni fudbaler Minhena 1860, Borusije iz Dotmunda i nemacke reprezentacije boravi ovih dana u Beogradu, gde kao direktor svih selekcija u FS Nemacke prati nastup kadeta na Evropskom prvenstvu. On je tu priliku iskoristio da sa velikim prijateljem, nekadašnjim fudbalerom Minhena 1860 Mikijem Stevicem poseti Partizan i Humsku 1. Domacini legendi nemackog fudbala bili su trener crno-belih Aleksandar Stanojevic i gensek Darko Grubor. Na konstataciju da bi dobro došao Stanojevoj ekipi, Matijas se samo nasmejao.
- Ne mogu više da trcim kao nekad, ali umem da komandujem. Otkud ja u Humskoj? Pa prvaci uvek idu kod prvaka – rekao je Zamer.

Odluka o kazni za trenera Partizana Aleksandra Stanojevica zbog nesportskog ponašanja na i posle 140. vecitog derbija bice doneta danas.
-U cetvrtak cemo odluciti u vezi s dva postupka koji se vode protiv trenera Partizana. Zbog praznika koji su za nama odluke nisu donete ranije. U cetvrtak ce zasedati komisija kojoj ce predsedavati zamenik disciplinskog sudije Zajednice superligaša Nenad Vukovic. Odluceno je da on donese konacnu odluku, pošto je disciplinski sudija Nikola Latinovic kadar Crvene zvezde - objasnio je komesar za takmicenje Branislav Delic.


No comments:

Post a Comment