.

Sunday, May 1, 2011

Barsu čeka visoka trava!!!

Vreme je za konacni obracun! Barsa i Real su zadali po udarac jedan drugom (Katalonci uzeli Primeru, Madridani Kup), a koja je od dve najskuplje španske ekipe bolja, saznacemo posle predstojeceg dvomeca u polufinalu Lige šampiona.

Prvi je vec veceras (20.45, RTS) u Madridu, a sada vec legendarni Žoze Murinjo spremio je još jedno iznenadenje Kataloncima - visoku travu! Dakle, teren „Santjago Bernabeu“ nije šišan još od prošlonedeljnog okršaja dva rivala u Primeri (1:1), a namera Portugalca je da maksimalno uspori igru Barselone i natera je na duge lopte, za šta Gvardiolini igraci, objektivno, nemaju visinu.
Treneru Barse “pukao je film” zbog ponašanja nadmenog kolege.
Bicu direktan, pošto je se i on obracao meni. Murinjo je j..... gazda u sali za novinare. Tu ja ne mogu da se merim sa njim, iako pokušavam da naucim nešto. A na terenu, pa videcemo se u sredu – rekao je Gvardiola.

Murinjo se, s druge strane, ne uzbuduje mnogo. Navikao je da ga pljuju, ali je miran i tvrdi da se Barsa buni, jer oseca da je došao kraj njenoj pobednickoj seriji.
- Katalonci su nervozni, ali ih razumem. Nisu ocekivali da ih onako maestralno dobijemo u Kupu, a to je samo dokaz da Real zna kako se osvajaju trofeji. Ja ne sumnjam da cemo i u Ligi šampiona potvrditi kvalitet, iako znam da Barselona ume da nam stvori problem - porucio je Murinjo.


No comments:

Post a Comment