.

Monday, May 2, 2011

Vidić štopuje Raula!

Najskuplji srpski fudbaler Nemanja Vidic ne bi trebalo da ima problema sa Raulom veceras u prvom duelu polufinala Lige šampiona u Gelzenkirhenu, gde sjajni Šalke docekuje Mancester junajted (20.45, RTS).

Nemacki tim igra sjajno ove sezone na inostranoj sceni, a iako ih srpski reprezentativac poštuje, jasno je da je Junajted veliki favorit da vec veceras overi plasman u finale koje se igra na „Vembliju“. Kapiten tima sa „Old Traforda“ upozorava da „crvene davole“ uopšte ne ocekuje lak zadatak.
- Znam da smo favoriti u ovom dvomecu, ali to ništa ne mora da znaci. Šalke je postigao pet golova protiv Intera u gostima, a to mora da se ceni. Uostalom, svaki tim koji dode do završnice ovako jakog takmicenja kao što je Liga šampiona je snažan i ne može se olako shvatiti - istice Vidic.
Njegov kolega u odbrani „rudara“ Kristof Mecelder vec se predao, tvrdeci da je Junajted favorit, dok iskusni Raul ne želi da položi oružje. Veoma je motivisan.

-Sanjamo o tome da cemo pobediti. Ostaje nam da vidimo da li to možemo stvarno da uradimo - porucuje Raul, koji je u prošlosti umeo da bude koban po Junajted, kome je dao cetiri gola na tri meca za kraljevski klub.

- ŠALKE je pobedio u svakom mecu kod kuce u LŠ ove sezone
- Raul je sa Realom osvojio tri pehara ovog takmicenja isto koliko Mancester junajted u istoriji
- Ovo je nemackom timu prvo polufinale Lige šampiona u istoriji kluba
- Tim Ralfa Rangnika poražen je tokom vikenda kod kuce od Kajzerslauterna (0:1)
- MANCESTER još nije primio gol na gostovanjima u LŠ ove godine
- Rajan Gigs je jedini koji je ostao iz one generacije koja je 1999. osvojila LŠ
- Tim Nemanje Vidica nikada nije eliminisao nemacki klub posle dva meca u nokaut fazi
- Ser Aleks Ferguson je predvodio Junajted u šest polufinala LŠ, od kojih je u tri slavio

ŠALKE: Pauziraju sledeci mec ako dobiju žuti karton: Raul, Huntelar, Hurado, Papadopulos. Mancester: Nema kažnjenih. REAL MADRID: Suspendovan: Karvaljo. Pauziraju sledeci mec ako dobiju žuti karton: Albiol, Ronaldo, Di Marija, Ramos. Barselona: Nema kažnjenih.


No comments:

Post a Comment