.

Tuesday, May 10, 2011

Osama je dobio ono što zaslužuje!

Smrt Osame bin Ladena nikoga nije ostavila ravnodušnim. Tako je i vecina NBA košarkaša pozdravila akciju americkih foka, u kojoj je ubijen voda teroristicke organizacije Al Kaide, a medu njima je i Lebron Džejms. - Vauuu! Obamine reci pomeraju zemlju i inspirišu - napisao je na „tviteru“ superstar Majamija.

Slicno razmišlja i Džordž Hil iz San Antonija, koji smatra da je Osamu stigla zaslužena kazna.
- Drago mi je što smo ga pronašli, jer on i zaslužuje to što je dobio. Svet nije isti od onoga što je uradio.
S druge strane, legendarnog Stiva Neša interesovalo je da li ce moci da koristi laptop na aerodromu zbog, kako je naveo, pooštrenih mera bezbednosti, dok su se oglasile i neke šaljivdžije, kao što je Rudi Gej iz Memfisa.

- OK, ubili smo Osamu. Sada nam je preostalo samo da nademo Valda (lik iz decje slikovnice) i Karmen San Dijego i zaista cu biti impresioniran - naveo je Rudi.
Bilo je i onih koji su se zapitali koliko je sve to koštalo, a Daglas Roberts iz Golden stejta pozvao je vlast da vrati americke vojnike kuci.
- Koštalo nas je otprilike 1.188.263.000.000 dolara da ubijemo tog tipa, ali pobedili smo. Haaa. Da li je sada vreme da se naši momci vrate kucama, kada više nema Sadama Huseina i Bin Ladena.


No comments:

Post a Comment