.

Monday, May 16, 2011

RADE, BRATE, SMEŠAN SI!!!

Rade Bogdanovic, bivši fudbaler madridskog Atletika, teško je optužio celnike, trenera i igrace „jorgandžija“ da su namestili utakmicu protiv Santandera 1998. godine.

Prema njegovim recima, on i njegovi tadašnji saigraci su se odrekli po 25.000 maraka na zahtev Hesusa Hila kako bi podmitili protivnicku ekipu da izgubi (0:1) jer su im bodovi bili neophodni za plasman u Kup UEFA.
OK, optuženi, branite se. Hesus Hil je pokojni, do Radomira Antica nismo uspeli da dodemo, ali direktor mladih kategorija Atletika Milinko Pantic se otvorio.
- Ko je rekao da smo prodali utakmicu? Rade Bogdanovic? Hmm, ko to beše? A da, decko je bio tu nekoliko meseci, a onda ga je Antara oterao u januaru. Otišao je u holandsku Bredu. Pa on nije bio u klubu za tu utakmicu, a kamoli u svlacionici. Kako ga, bre, nije sramota da tako nešto prica. Odakle mu, bre, mu*a da tako nešto izjavi - ogorcen je Pantic.

Da se vratimo na „spornu“ utakmicu protiv Santandera. Da li je bila nameštena?
- Ne budite smešni. U životu nisam odigrao nameštenu utakmicu ili da mi se desilo da Hesus Hil ude u svlacionicu i traži nam pare za nameštaljku. Imam slonovsko pamcenje i secam se cak i tog meca sa Santanderom. Bilo je 1:0 za nas, padala je kiša i gol smo dali iz slobodnjaka. Zaista me cudi Rade Bogdanovic, ispada smešan.
Zašto tvrdi da je Santander prodao mec?
- Hil je mrtav i ne može da se brani, ali svi znamo da ovo radi zato što ga je Antic oterao iz tima. Setio se frajer da mu se sada osveti. Strašno. Gde su mu dokazi za ovakve price. Strašno je šta neki ljudi daju sebi za pravo - kaže Pantic.
Da se vratimo na sportske teme. Da li ste gledali revanš polufinala Lige šampiona izmedu Barse i Reala?
- Ma jesam, ali znate šta. Svima je u Španiji malo muka od tih meceva. Cetiri zaredom je zaista mnogo. Pokušao je Real da ih pritisne na pocetku, da su dali gol neke stvari bi bile drugacije, ovako, Barselona ide zasluženo dalje. Što se tice finala Lige šampiona, naravno da bi mi bilo drago da pobedi Mancester junajted zbog Nemanje Vidica - završava pricu Pantic.


No comments:

Post a Comment