.

Tuesday, May 17, 2011

Robi se seli u novu gajbu!

Robert Prosinecki se ponovo seli, treci put od kada je preuzeo trenersku palicu Crvene zvezde. Žuti je po povratku u Beograd kratko živeo u hotelu „Kontinental“, do danas je boravio u neposrednoj blizini restorana Novaka Ðokovica u Novom Beogradu, a od danas njegov dom ce biti na Zvezdari.

Robi je rešio da stan zameni kucom s velikim dvorištem, u kojoj ce ubuduce živeti sa suprugom Vlatkom i cerkama Robertom i Leonardom. Zvezdin trener je citavo popodne, nakon prepodnevnog treninga, proveo u sredivanju novog prostora, a „Alo!“ saznaje da ce danas sa suprugom ici u veliki šoping zbog opremanja kuce.
Baš zbog privatnih obaveza, Robi je dao slobodan dan igracima i saradnicima u strucnom štabu. A o novoj selidbi je rekao:
- Selim se prevashodno zbog prostora. Supruga i cerke ubuduce ce živeti sa mnom u Beogradu, deca ce od jeseni ici u privatnu školu - izjavio je Prosinecki.

Kako se saznaje, Robi se za kucu s dvorištem odlucio i zbog kucnog ljubimca, psa kojeg ce narednih dana dovesti iz Zagreba.
- Ne znam koliko cemo dugo živeti u Beogradu, rezultati ce pokazati - s osmehom je Prosinecki odgovorio na pitanje kada planira novu selidbu.
Što se tice posla na „Marakani“, Prosinecki ce na kraju sezone, bez obzira na rezultat u ovoj sezoni, potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom, po kojem ce zaradivati 240.000 evra godišnje, duplo više nego što mu piše u ugovoru koji je potpisao u decembru prošle godine.


No comments:

Post a Comment