.

Thursday, May 12, 2011

Neven je titulu proslavio uz Baju Malog Knindžu!

Neven Subotic proslavio je titulu s Dortmundom kao pravi Srbenda! Naime, po završetku klupskog slavlja na „Signal Iduna parku“, naš reprezentativac je na putu ka kuci zaustavio automobil nasred ulice gde je u tandemu s armijom navijaca „milionera“ poceo da peva i izazvao opšti delirijum.

Koliko je Neven bio opušten potvrduje i to što je skinuo majicu, dok su ga pijani navijaci polivali alkoholom...
Da je slavlje trajalo još dugo, dugo, i to uz srpsku narodnu muziku, za „Alo!“ je potvrdio Petar Todoric, Nevenov drugar iz detinjstva, koji je snimao nezapamceno slavlje na ulicama Dortmunda.
- Ludilo je trajalo puna dva dana... Kada se završilo grupno slavlje, Neven, drugari Bogdan, Eker i ja nastavili smo da lumpujemo. On je pravi veseljak i znao je kako da proslavi titulu. Ne smem da vam otkrijem da li je pio, ali cu vam potvrditi da se slavilo uz hitove Baje Malog Knindže, mog komšije iz Šipova - rekao nam je Petar, koji nam je zatim otkrio zbog cega se on javlja na Suboticev mobilni.

- Neven je mnogo umoran i on trenutno spava, verovatno ce prespavati citav dan jer nije mala stvar osvojiti titulu. Zbog toga me je zamolio da se javljam na telefon jer on do utorka ne želi ni sa kim da prica, pa ni sa Nemcima - rekao nam je juce Petar Todoric.


No comments:

Post a Comment